Весняний сезон «Євроіндексу» у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» обіцяє бути спекотним

«Євроіндекс», провідний український організатор В2В виставок, підводить підсумки виставкового сезону-2017 та анонсує проекти весни 2018 року, які традиційно відбудуться у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» на вулиці Салютній.

Протягом останніх трьох років виставки «Євроіндексу» демонструють стійку тенденцію до відновлення обсягів, відбиваючи позитивні тенденції в економіці, — в середньому на 25% щороку збільшується площа заходів та кількість учасників. Підприємці починають виходити з кризової «сплячки», народжуються нові компанії, анонсуються нові продукти і рішення. Частка нових учасників щорічно складає 30%, а кількість відвідувачів, що вперше приходять на виставки, сягає 40%. Зростає інтерес до українського ринку в іноземних компаній — майже на 30% в середньому збільшилась кількість іноземних учасників.

Підбадьорилися і фахівці галузей — на 20% на рік зростає кількість відвідувачів. Якщо 2 – 3 роки тому серед фахівців на виставках панував мінорний настрій і навіть деяка розгубленість від невизначеності, то сьогодні переважають зацікавлені обличчя та палаючі очі людей, які знають, куди вони рухаються і чого хочуть. Все більше представників компаній приходять з конкретними запитами і готовністю зробити замовлення безпосередньо на виставці або найближчим часом після проведення переговорів.

Загалом у 2017 році компанія «Євроіндекс» провела 18 виставок, чиста площа яких склала 13 650 м2. Загалом виставки зібрали 915 учасників з 21 країни світу — України, Австрії, Білорусі, Болгарії, Данії, Італії, Казахстану, Китаю, Литви, Люксембургу, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Південної Кореї, Польщі, Росії, Словаччини, США, Туреччини, Швеції, Франції. Відвідали виставки 42 715 фахівців.

2017-й для «Євроіндексу» став роком успішного запуску низки нових проектів, серед яких:

•    Форум фермерських технологій — спеціалізований комплексний захід для фермерів, які займаються вирощуванням продукції рослинного походження: овочів, фруктів, ягід, грибів, квітів.
  •    Міжнародна виставка-форум «АВТОТРАСА: Мости. Дороги. Тунелі» — галузевий проект, спрямований на розвиток дорожнього господарства, транспортної інфраструктури, ЖКГ.
  •    Міжнародний дорожньо-будівельний інвестиційний форум «Україна – Туреччина», присвячений залученню інвестицій у дорожньо-будівельну галузь та розбудові інфраструктури України.
  •    EV Forum «Електротранспорт і зарядна інфраструктура: трансформація сучасного бізнесу», перший український форум з електротранспорту та інфраструктури для бізнесу, спрямований на електромобілізацію комерційних автопарків.

2018-й рік обіцяє бути не менш активним. У весняному календарі «Євроіндексу» — 16 виставкових проектів (календар додається). Усі заходи відбудуться відповідно до заявлених дат на традиційному виставковому майданчику — у ВЦ «КиївЕкспоПлаза».

Новинки весняного сезону 2018 року компанії «Євроіндекс»:

•     Фермерський ярмарок контрактів, де фермери з усіх куточків країни презентуватимуть власну продукцію, а також виробничі потужності для укладання контрактів на постачання до магазинів, закладів громадського харчування, переробних підприємств та зможуть залучити інвестиції для розвитку бізнесу.
  •     Solar Ukraine — міжнародна виставка, присвячена генерації та використанню сонячної енергії, що проходитиме одночасно з найбільшим енергетичним форумом України elcomUkraine.
  •     Heavy Duty — міжнародна виставка, що трансформувалась з проекту «АВТОТРАСА: Мости. Дороги. Тунелі», презентуватиме важку спецтехніку, обладнання та компоненти для будівельної, автодорожньої і гірничодобувної галузей України.
  •     Виставка гібридного та електромобільного сервісу «СТО Експо», що стане першим в Україні майданчиком, де власники та спеціалісти автосервісної галузі зможуть ознайомитись з новим обладнанням і технологіями.

Отже, навесні чекаємо на вас на виставках «Євроіндексу» у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» , вул. Салютна, 2-Б!

Запрошуємо відвідати виставки компанії «Євроіндекс» сезону «Весна – 2018»

20 – 22 лютого

«Індустрія торгівлі»                                                                                                                                                 www.marho.ua

Міжнародний форум технологій та обладнання для торгівлі

«Франчайзинг»                                                                                                                                                         www.franchising.euroindex.ua

Чотирнадцята міжнародна спеціалізована виставка

«Промисловий холод»                                                                                                                                              www.promholod.euroindex.ua

Технології промислового холодопостачання Сімнадцята міжнародна виставка

«Сховища для фруктів, овочів, ягід»                                                                                                                       www.storage.euroindex.ua

Виставка обладнання і технологій для зберігання, післязбиральної та передпродажної доробки урожаю

Форум фермерських технологій                                                                                                                                 www.fermerua.com

Вирощування, зберігання, переробка та збут овочів, фруктів, грибів та ягід

«Тепличне господарство»                                                                                                                                           www.greenhouse.in.ua

Спеціалізована виставка технологій та обладнання для тепличної галузі

20 – 21 лютого

Фермерський ярмарок контрактів                                                                                                                                 www.b2b.fermerua.com

02 – 04 березня

«Велобайк»                                                                                                                                                                     www.velobike.kiev.ua

Чотирнадцята міжнародна виставка велосипедів, комплектуючих, аксесуарів

Організатор: «Спорт Експо». Партнер: «Євроіндекс».

Plug-in Ukraine                                                                                                                                                                  www.pluginua.org

Третя міжнародна виставка електротранспорту та гібридів

СТО expo                                                                                                                                                                            www.sto-expo.ua

Спеціалізована виставка для автосервісу

13 – 15 березня

HeavyDuty                                                                                                                                                                         www.heavydutyua.com

Виставка важкої техніки

17 – 19 квітня

«Незалежна теплоенергетика»                                                                                                                                    www.t-energy.com.ua

П'ята національна спеціалізована виставка-форум

17 – 20 квітня

elcomUkraine                                                                                                                                                                   www.elcom.ua

Енергетика, електротехніка, енергоефективність Двадцять друга міжнародна виставка Співорганізатор: fairtrade GmbH & Co. KG.

«EIA: електроніка та промислова автоматизація»                                                                                                     www.asutp.euroindex.ua

Чотирнадцята міжнародна виставка

Виставкова експозиція в рамках виставки elcomUkraine 2018

SOLAR Ukraine                                                                                                                                                                www.solarukraine.com.ua