Виставка «Метал Обладнання Інструмент 2018»

Виставка «Метал. Обладнання. Інструмент-2018» – це місце зустрічі провідних фахівців у галузі машинобудування  і русло потужного інформаційного потоку.

VIII спеціалізована виставка «Метал Обладнання Інструмент 2018» відбуватиметься 25–27 квітня 2018 р. у Львові в Палаці спорту «Україна», вул. Мельника, 18.

Тематичні розділи:

обладнання для обробки металу, металорізальні верстати та оснастка, лазерне, плазмове обладнання і технології, обладнання для розкрою листа і прокату, металорізальні інструменти, зварювальне обладнання, ковальське обладнання та вироби, ручний електроінструмент, абразивний, алмазний, прецизійний інструмент, пневматичний і гідравлічний інструмент, слюсарний та монтажний інструмент, металовироби, вироби для з’єднання та кріплення, засоби захисту

Учасники та відвідувачі виставки «Метал. Обладнання. Інструмент-2018» зможуть розширити торгово-економічні зв’язки та налагодити важливі партнерські відносини. Виставка має на меті ознайомити: з сучасним обладнанням для виробництва та обробки металу, виробництвом кріпильних елементів, допоміжним технологічним обладнанням, обладнанням для відновлення та захисту металевих поверхонь, технологїєю з’єднання та захисту, арматурою, фітингами, різноманітним інструментом та ін.

Сподіваємось, що виставка «Метал. Обладнання. Інструмент-2018» стане важливим кроком на шляху підйому технічного рівня та підвищення конкурентноспроможності машинобудівної промисловості України.

В рамках виставки традиційно відбудеться насичена ділова програма (семінари, презентації).

Детальніше про виставку «Метал. Обладнання. Інструмент 2018» можна дізнатися тут: http://met.expolviv.ua

Організатор виставки – ТОВ «ЕкспоЛьвів».

Контакти оргкомітету:

Катерина Смолійчук

тел.    +380 32 244-18-88 (багатоканальний)

моб.    +380 63 062-08-04

e-mail: expolviv@gmail.com