XV Міжнародний Промисловий Форум відкривається

22 - 25 листопада 2016 року в Міжнародному Виставковому Центрі (Київ, Броварський пр-т, 15, павільйон №3, входи 3-А, 3-С) відбудеться XV Міжнародний Промисловий Форум

Організатор: ТОВ Міжнародний Виставковий Центр

Мета і завдання Форуму: сприяння розвитку науково-промислового потенціалу машинобудування і модернізації основних виробничих галузей України, впровадження енерго- і ресурсозберігаючих технологій та обладнання, комплексна демонстрація технологічних можливостей підприємств у створенні інструментарію і обладнання для різних галузей промисловості, зорієнтована на пошук потенційних інвесторів і замовників.

За структурою Міжнародний Промисловий Форум - це ефективне поєднання десяти взаємопов’язаних спеціалізованих виставок:

• Металообробка (металообробні технології та обладнання);
  • УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання);
  • УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва);
  • УкрЗварювання (технології, обладнання, матеріали);
  • Гідравліка, пневматика;
  • Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників);
  • УкрПромАвтоматизація (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об'єктів промисловості);
  • Підйомно-транспортне, складське обладнання;
  • Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація);
  • Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони).

З 2005 року Міжнародний Промисловий Форум входить до списку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих і визнаних UFI – Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії. Він щорічно підтверджує свій статус найбільшої виставкової події України з машинобудівної та металообробної тематики.

Цього року площа експозицій склала понад 12 тис.кв.м. Експонати Форуму - діючі верстати і технологічні лінії, інше обладнання, які безпосередньо перед відвідувачами-фахівцями демонструють виконання різних виробничих процесів і завдань. Це найбільш ефективні розробки вітчизняної й світової інженерної та науково-технічної думки, сучасні інженерно-технологічні рішення практично в усіх галузях промислового виробництва, які представляють понад 300 компаній  з 28-ми країн світу.

Також в рамках Форуму проходитиме 8-ма Національна науково-технічна конференція і виставка Неруйнівний контроль та технічна діагностика – UkrNDT-2016. (Організатори: Українське товариство неруйнівного контролю та технічної діагностики спільно з Інститутом електрозварювання ім. Є.О.Патона НАН України), в ході якої працюватимуть наукові секції “Теорія і практика методів неруйнівного контролю та технічної діагностики”, “Методи та засоби моніторингу технічних об’єктів”, “Розробка методів і нових технічних засобів неруйнівного контролю та діагностики стану матеріалів і виробів тривалої експлуатації”, “Стандартизація, сертифікація, підготовка персоналу”.

(більш докладна інформація про Форум - на сайті: http://www.iec-expo.com.ua).

Акредитація журналістів за тел: (044) 201-11-74, 201-11-61; e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Прес-служба Міжнародного виставкового центру

22 - 25 листопада 2016 року в Міжнародному Виставковому Центрі

(Київ, Броварський пр-т, 15, павільйон3, входи 3-А, 3-С) відбудеться

XV Міжнародний Промисловий Форум

Організатор: ТОВ Міжнародний Виставковий Центр

• Металообробка (металообробні технології та обладнання);
  • УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання);
  • УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва);
  • УкрЗварювання (технології, обладнання, матеріали);
  • Гідравліка, пневматика;
  • Підйомно-транспортне, складське обладнання;
  • Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони).

(більш докладна інформація про Форум - на сайті: http://www.iec-expo.com.ua).

Прес-служба Міжнародного виставкового центру