Шліфувальний стіл MST для виробництва дронів FIXAR

Компанія Атон Сервіс розпочала 2023 рік з експортного замовлення в Латвію. Був виготовлений шліфувальний стіл MST-2500.CE для компанії FIXAR, що займається виробництвом БПЛА.

Знайомство з FIXAR  відбулося під час міжнародної виставки BALT TECHNIKA 2022 у Вільнюсі.

“Наша продукція гідно конкурує із зарубіжною, тому що виготовляється із комплектуючих кращих європейських компаній. Виставки – чудова нагода презентувати український бренд Атон Сервіс новим клієнтам із країн Балтії та Європи. Тож сприяння компаній з України в виставках закордоном необхідне. Це  можливість збільшення експорту та підтримка нашої економіки”, – говорить директор компанії Атон Сервіс Едуард Лебедев.

Обладнання Aton Service зацікавило відомого виробника дронів якістю. Відтак ми отримали замовлення на шліфувальний стіл MST-2500.CE для всмоктування і видалення пилу,  що виділяється при  шліфуванні  вручну або електроінструментом. Пил всмоктується через отвори в робочій поверхні, фільтрується на картриджному фільтрі і повертається в робоче приміщення через вихлопну панель збоку. Ефективність фільтрування пилу – 99,9 %. Картриджні фільтри ефективно працюють тривалий час, тому що вони очищаються стисненим повітрям.

Шліфувальні столи серії MTS – бестселер Атон Сервіс.  Це  компактне енергозаощаджувальне рішення для підприємств різних масштабів.

FIXAR – провідний розробник програмного забезпечення та дизайну літальних апаратів, який виготовляє комерційні автономні БПЛА для промислового застосування.  Компанія заснована у 2018 році аерокосмічним інженером Василем Лукашовим та володіє унікальною запатентованою конструкцією комерційного дрона. FIXAR  представлена в Північній Америці, Європі, на Близькому Сході та в Африці і надає послуги світового рівня через мережу партнерів-дистриб’юторів.

Відеоогляд шліфувального столу дивіться тут

Проєкт з FIXAR реалізує менеджер із продажів компанії Атон Сервіс  Сергій Лебедев. Він допоможе з підбором обладнання для очищення повітря виробництві. Телефонуйте  або пишіть в меседжери за номером +38 067 551 48 67.